Antikk Duestien AS

ANDU.NO

Dødsbo & Vask

Dødsbo

Når en person går bort, etterlater de seg ofte en rekke eiendeler som må håndteres på en eller annen måte. Dette kan være en utfordrende oppgave for de etterlatte, som allerede er i en sårbar situasjon og som kanskje ikke har tid eller ressurser til å ta seg av alt selv. Derfor tilbyr vi en omfattende tjeneste for å kjøpe, rydde, tømme og vaske dødsbo på en profesjonell og pålitelig måte. 

Vi har håndtert mange dødsbo opp gjennom årene, og vi forstår de følelsesmessige og praktiske utfordringene som kan oppstå når man står overfor en slik situasjon. Vi er derfor stolte av å tilby en omfattende tjeneste som tar hånd om alt fra selve ryddingen av eiendommen til avhending av eiendelene på en ansvarlig og bærekraftig måte. Vi blir ofte benyttet av advokater og eiendomsmeglere og vi kan også sette deg i kontakt med meglere og advokater som kan hjelpe til med salget av bolig.

 I tillegg til å kjøpe og rydde dødsbo, tilbyr vi også vasking. Vi tilbyr profesjonell vask, noe som er spesielt viktig dersom boet skal selges eller leies ut igjen. Det gis garanti på vasking.

Vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere, inkludert veldedige organisasjoner som tar imot gjenstander som kan gjenbrukes, og vi jobber alltid for å sikre at så mange av eiendelene som mulig blir gjenbrukt eller resirkulert. Mye av klær og kjøkkenutstyr blir sendt til utlandet. På denne måten kan vi bidra til å redusere belastningen på miljøet og samtidig hjelpe de som trenger det.

Vi forstår at hvert dødsbo er unikt, og derfor tilpasser vi våre tjenester etter dine spesifikke behov og ønsker. Vi legger stor vekt på å gi deg en stressfri opplevelse, og vi tar oss av alt fra begynnelse til slutt. Du kan derfor være trygg på at vi vil behandle dødsboet på en respektfull og ansvarlig måte, og at du vil få en profesjonell og pålitelig tjeneste fra start til slutt.

Vi tilbyr en fast pris på jobben etter en gratis og uforpliktende befaring, og vi sørger for at du får en grundig beskrivelse av hva som er inkludert og hva som ikke er det. På denne måten slipper vi misforståelser. Tilbudet kan du enkelt akseptere med ett klikk 

Vi kommer på kort varsel rundt Telemark / Vestfold. Andre steder må vi kanskje få tilsendt bilder for å kunne gi ett tilbud med mindre vi kan komme på kort varsel.

Flyttevask

Vi kan innhente tilbud på flyttevask sånn at dere får alt på samme faktura! Vi bestiller vask med garanti. Skulle dere eller nye eiere ikke være fornøyd så kommer de tilbake kostnadsfritt. 

Kjøp av antikviteter / samlinger:

Har du antikviteter, brukte varer eller samlinger du ønsker å selge? Ikke nøl med å ta kontakt.